Les étoiles

Stjernedansere fra Pariseroperaen
ØSTRE GASVÆRK TEATER
3. - 4. juni 2023

Oplev det allerbedste fra ballettens verden, når København Danser præsenterer Stjernedansere fra Pariseroperaen den 3.-4. juni 2023 på Østre Gasværk Teater.

I et boblende gallaprogram vil stjernedanserne opføre uddrag fra kompagniets imponerende repertoire og efterlade den gamle gasbeholder fuld af glitrende, fransk stjernestøv.

ØSTRE GASVÆRK TEATER

Den 3. juni kl. 19:30

Den 4. juni Kl. 13:00 og 18:00

Frankrig er ballettens hjemland, og den nationale stolthed Pariseroperaen har haft stor betydning for udviklingen af den romantiske ballettradition. I dag rummer det prestigefulde kompagnis repertoire både klassisk ballet fra 1800-tallet, moderne ballet af berømte koreografer som Maurice Béjart og Roland Petit samt spritnye internationale koreografier. Pariseroperaens stjernedansere tilhører en klasse for sig, og de er ikke alene sublime balletdansere. De bliver nemlig kun udnævnt til stjernedansere, hvis de har en helt særlig karisma og udstråling, som kan tryllebinde et stort publikum. Vi kan altså garantere en fransk aften udover det sædvanlige!

Stjernedansere fra Pariseroperaen bliver en hyldest til fransk ballet og de absolutte topdansere, som for en aften skifter den pompøse sal i Pariseroperaen ud med det smukke, rå teaterrum på Østerbro. Programmet er produceret af den internationale dansefestival København Danser og er en del af festivalens program i 2023.

ØSTRE GASVÆRK TEATER

 

DEN 3. JUNI KL. 19:30

 

DEN 4. JUNI KL. 13:00 OG 18:00

Partnere

Tilmeld vores nyhedsbrev

Få essentielle informationer om forestillinger, særlige tilbud og programændringer.
Vi spammer ikke.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

lad os være venner

Hvad skriver man et sted som her?